ukenru
saakashvili-mayut-dopraviti-do-sbu-lutsenko

Саакашвілі мають доправити до СБУ - Луценко

 • 9133 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Екс-голову Одеської ОДА, колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі мають доправити до Служби безпеки України. Про це під час прес-конференції у Києві сказав Генеральний прокурор України, передає кореспондент УНН.

“Як буде доправлений Міхеїл Саакашвіллі до СБУ — питання не моє, це питання Нацполіції та Служби Безпеки України, і впевнений, що рано чи пізно це відбудеться”, — зазначив Генпрокурор.

За його словами, активісти, які використовують барикади для “зміни влади в Україні незаконним шляхом”, лише погіршують власне становище.

Як повідомляв УННСБУ офіційно підтвердила затримання Саакашвілі у рамках кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.256 Кримінального кодексу України.

При цьому у коментарі УНН адвокат заявив, що Саакашвілі усно оголосили підозру щодо нібито сприяння злочинній організації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обшуки у Саакашвілі: у ГПУ підтвердили проведення слідчих дій за підтримки СБУ

Нагадаємо, за інформацією джерела УНН, у Саакашвілі 5 грудня зранку відбувся обшук через підозру отримання грошей на протестні акції від поплічників екс-президента Януковича.

Також співрозмовник УНН повідомив, що обшук у Саакашвілі за дорученням ГПУ здійснював спецпідрозділ СБУ "Альфа".

Раніше соратник Саакашвілі Давід Сакварелідзе заявив, що зранку 5 грудня у домі Саакашвілі виламували двері.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП