ukenru
rozglyad-apelyatsiyi-pidozryuvanogo-u-vikradenni-lutsenka-ta-verbitskogo-perenesli-na-neviznacheniy-termin

Розгляд апеляції підозрюваного у викраденні Луценка та Вербицького перенесли на невизначений термін

 • 12965 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Розгляд апеляційної скарги арештованого Олександра Волкова, підозрюваного у викраденні Ігора Луценка та вбивстві Юрія Вербицького у січні 2014 року, перенесено на невизначений термін через відпустку одного із суддів судової колегії. Про це УНН повідомили у Генеральній прокуратурі України.

“Засідання мало відбутися 30 жовтня, але через відпустку судді перенесено на невизначений термін”, — сказали в Генпрокуратурі.

Нагадаємо, Волкову 29 липня 2017 року Печерським районним судом Києва було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави. Захист це рішення оскаржує в апеляційному порядку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд продовжив на два місяці арешт підозрюваного у викраденні Луценка і Вербицького

Як повідомляв УНН, під час подій на Майдані, 21 січня 2014 року, активних учасників Ігоря Луценка і Юрія Вербицького невідомі викрали з Жовтневої лікарні Києва. За даними слідства, до викрадення причетні 13 осіб, громадських активістів катували.

Ігоря Луценка згодом відпустили, тіло Юрія Вербицького знайшли 22 січня 2014 року в лісі під Києвом. За версією міліції, він помер від переохолодження.

Українські Національні Новини

Суспільство