rosiya-napravila-do-bilorusi-dva-batalyoni-s-400

Росія направила до Білорусі два батальйони С-400

 • 24742 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Росія спрямувала два дивізіони зенітно-ракетних комплексів С-400 до Білорусі для участі у військових навчаннях наступного місяця, у момент гострої напруженості у відносинах із Заходом через Україну. Про це інформує Міністерство оборони РФ, передає УНН.

Деталі

Міністерство оборони Росії заявило, що два дивізіони С-400, кожен з яких зазвичай включає по вісім зенітно-ракетних комплексів, розпочали рух поїздом до Білорусі з Далекого Сходу Росії.

Москва заявила, що для участі в навчаннях до Білорусі також буде перекинуто 12 винищувачів Су-35 та ракетний комплекс "Панцир".

Додамо

Цього тижня російські військові та військова техніка почали прибувати до Білорусі для участі у навчаннях "Рішучість союзників", які пройдуть біля західного кордону республіки з членами НАТО Польщею та Литвою, а також біля її південного флангу з Україною.

Західні держави побоюються, що це Росія, яка зосередила десятки тисяч військовослужбовців на кордоні з Україною, планує новий напад на Україну, в яку вона вторглася у 2014 році.

Росія спростовує такі плани. Литва також заявила, що нарощування російських військ створює загрозу її безпеці.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Росія направила до Білорусі два батальйони С-400

     • 24742 переглядiв