rosiiskyi-lotchyk-zdav-svoikh-koleh-hur-pislia-udaru-po-okhmatdyt-dzherelo

Російський льотчик "здав" своїх колег ГУР після удару по "Охматдит" – джерело

 • 20172 переглядiв

Російський пілот з 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії надав українській розвідці документи та фотографії, пов'язані з його підрозділом, після того, як був шокований атакою на дитячу лікарню "Охматдит", в яку влучила російська ракета Х-101.

Російський льотчик 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії передав Головному управлінню розвідки МО України дані про своїх колег після удару по дитячій лікарні "Охматдит". Саме вони постійно обстрілюють українські міста ракетами Х-101. Про це журналісту УНН стало відомо з власних джерел.

Співрозмовник УНН повідомив, що льотчик 22-ї важкої  бомбардувальної авіаційної дивізії (в/ч 06987, аеродром базування "Енгельс" звернувся до української розвідки.

Росіянин звернувся в чат-бот ГУР та заявив, що нібито він та декілька його колег "шоковані" ударом по дитячій лікарні. Тому він вирішив передати Україні документи, які пов'язані з діяльністю його військової частини, а також приватні фото командного складу 22-ї важкої бомбардувальної авіаційної дивізії.

Він передав українській розвідці документи, які стосуються діяльності його військової частини та приватні фото командного складу дивізії.

Доповнення

На сайті компанії Molfar було оприлюднено перелік російських військових, які належать до підрозділів, відповідальних за удар по лікарні "Охматдит", а також персональні дані цих осіб.

Служба безпеки України повідомила, що отримала нові докази, які підтверджують, що росія ударила по "Охматдиту" ракетою Х-101.

Bellingcat випустив розслідування про удар російською X-101 по "Охматдиту". Мережа Х Маска його тепер маркує як небезпечний контент.

10 липня стало відомо, що помер маленький хлопчик, який на момент ракетного удару знаходився у критичному стані у відділенні реанімації Охматдиту, а потім був транспортований до однієї з лікарень Києва.

Популярні

Новини по темі

Померла Зірка фільму "Сяйво" Шеллі Дюваль

 • 85568 переглядiв