rosiiany-zdiisnyly-blyzko-2-tys-obstriliv-po-chernihivshchyni-sumshchyni-ta-kharkivshchyni-lyshe-za-lypen-dpsu

росіяни здійснили близько 2 тис. обстрілів по Чернігівщині, Сумщині та Харківщині лише за липень – ДПСУ

 • 18026 переглядiв

За даними ДПСУ, у липні Росія обстріляла Чернігівську, Сумську та Харківську області близько 2000 разів. Використовувалися артилерія, безпілотники та авіація, найбільше постраждали Сумська та Харківська області.

Ворог обстріляв Чернігівщину, Сумщину та Харківщину близько двох тисяч разів лише за липень цього року. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Загалом протягом липня росія здійснила близько 2 тисяч обстрілів в межах Чернігівщини, Сумщини та Харківщини, відкриваючи вогонь зі своєї території. Більшість засобів - артилерійські, але також активно ворог застосовує і безпілотні літальні апарати. Також долучає до обстрілів і свою авіацію

- сказав Демченко.

Він зазначив, що найбільше страждають від обстрілів Сумська та Харківська області. Крім того, він додав, що ворог продовжує вести диверсійно-розвідувальні операції, але їхня активність наразі значно знизилася.

Нагадаємо

Російські війська за минулу добу завдали 15 ударів по прикордонню Чернігівської області з мінометів, артилерії та дронами .

Популярні

Новини по темі

Кількість жертв зсувів ґрунту в Індії зросла до 277

 • 12125 переглядiв