rosiiany-hotuiutsia-provesty-feikovi-vybory-v-okupovanomu-krymu-tsentr-natssprotyvu

росіяни готуються провести фейкові вибори в окупованому Криму - Центр нацспротиву

 • 27439 переглядiв

Росіяни планують провести "місцеві вибори" в окупованому Криму 8 вересня. Центр національного спротиву закликає ігнорувати ці вибори та повідомляти про колаборантів, які беруть у них участь.

8 вересня у тимчасово захопленому Криму окупанти готуються провести так звані місцеві вибори до фейкових органів самоврядування. Про це заявили в у Центрі національного спротиву, передає УНН.

Деталі

росіяни формують списки з філіалів кремлівської ради громадських діячів на ТОТ Херсонщини та Запоріжжя, які поїдуть спостерігачами. Тобто, їх задачею буде допомагати Кремлю "легалізовувати" виборчий процес

- заявили в Спротиві. 

Також зазначається, що окупаційна адміністрація проводить бесіди з переселенцями у Криму, аби ті голосували у Криму за своїми посвідками на проживання.

Таким чином ворог планує збільшити явку. Крім цього, голосування буде обов’язковим серед військових.

Центр національного спротиву закликає не йти на виборчі дільниці й ігнорувати ці "вибори". Натомість повідомляти нам про спостерігачів та членів виборчих дільниць, аби колаборанти не могли сховатись за маскою анонімності.

Нагадаємо

Центр національного спротиву з'ясував, що на загарбаних територіях України росіяни досі шукають колаборантів, які погодяться працювати в окупаційних адміністраціях.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Пожежу через ворожий обстріл на Сумщині загасили - ДСНС

     • 17447 переглядiв

    У справі Коломойського завершили розслідування

     • 16183 переглядiв

    Вбивство Фаріон: підозрюваного перевезли в інше СІЗО

     • 9823 переглядiв

    На Дніпропетровщині збили ворожий дрон-розвідник

     • 20174 переглядiв