rosiia-mozhe-hotuvaty-terakt-z-yadernoiu-provokatsiieiu-holova-tspd

росія може готувати теракт з ядерною провокацією - голова ЦПД

 • 30963 переглядiв

російська пропаганда поширює наратив про нібито плани України обстріляти Запорізьку та Курську АЕС. Голова ЦПД Андрій Коваленко попередив, що це може бути підготовкою рф до теракту з ядерною провокацією.

російська пропаганда у пʼятницю, 16 серпня, почала просувати наратив, начебто Україна готується обстріляти Запорізьку та Курську АЕС. У ЦПД заявили, що рф може готувати теракт з ядерною провокацією. Про це повідомляє очільник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко, пише УНН.

Деталі

У ЦПД відреагували на публікації, які зʼявились у державних пропагандистських агенціях рф росіяни поширюють заяви, буцімто Україна готується обстріляти Запорізьку та Курську АЕС.

росія може готувати ядерну провокацію. В них не спрацював сценарій звинуватити нас в тероризмі і наступі на Курську АЕС, тепер вони брешуть про "брудну бомбу" і нашу можливу провокацію. Це свідчення того, що росія може готувати теракт,

- йдеться у повідомленні.

російські пропагандисти поширюють відео на якому начебто українські військові знущаються з літнього чоловіка - ЦПД16.08.24, 22:28

Популярні

Новини по темі

Війська рф 48 разів обстріляли Сумщину, зафіксовано 161 вибух

 • 26922 переглядiв

Серія вибухів пролунала в окупованій Керчі

 • 32741 переглядiв

У Monobank заявили про масштабну DDoS-атаку

 • 13486 переглядiв