robymo-vse-shchob-ukrainski-povitriani-syly-zmohly-shche-bilshe-zelenskyi-pryvitav-viiskovykh-z-profesiinym-sviatom

"Робимо все, щоб українські Повітряні сили змогли ще більше": Зеленський привітав військових з професійним святом

 • 30127 переглядiв

Президент привітав Повітряні сили ЗСУ з професійним святом. Зеленський відзначив значні успіхи у знищенні російської техніки та заявив про подальше посилення можливостей українських Повітряних сил.

Президент України Володимир Зеленський у День Повітряних сил заявив, що українські воїни знищили тисячі російських ракет та дронів, сотні російських бойових літаків та гелікоптерів. Україна робить все, щоб Повітряні сили змогли ще більше. Про це Зеленський написав у Telegram, передає УНН.

Деталі

"Україна завжди буде вдячною всім, хто щодня віддано служить нашій державі і захищає життя наших людей від російського терору. Сьогодні ми особливо дякуємо всім нашим захисникам неба – українським воїнам Повітряних сил Збройних Сил України – за кожну збиту російську ціль, за ефективність та влучність. Від перших днів цієї війни Україна протистоїть російським ударам з повітря. І наші воїни вже знищили тисячі російських ракет та дронів, сотні російських бойових літаків та гелікоптерів. Це значні результати. І ми робимо все, щоб українські Повітряні сили змогли ще більше. Точно зможуть", - написав Зеленський.

Нагадаємо

Сьогодні, у першу неділю серпня своє професійне свято відзначають військовослужбовці Повітряних сил Збройних сил України. Подія була започаткована указом президента у 2007 році.

Популярні

Новини по темі

Терористи обстріляли Сумщину: 22 вибухи у трьох громадах

 • 28289 переглядiв

рф вбиває цивільних: 1 загиблий і 4 поранених

 • 27254 переглядiв

За добу окупанти втратили 1150 військових та 5 танків

 • 101157 переглядiв