rf-poshyriuie-feiky-pro-rozkol-mizh-politychnym-ta-viiskovym-kerivnytstvom-ukrainy-tspd

РФ поширює фейки про розкол між політичним та військовим керівництвом України - ЦПД

 • 18968 переглядiв

Російська пропаганда поширює фейки про конфлікти між Зеленським і Сирським на тлі операції ЗСУ в Курській області. Центр протидії дезінформації закликає не піддаватися маніпуляціям ворога.

На тлі успішної операції ЗСУ у курській області, російська пропаганда посилює інформаційну кампанію проти керівництва України. Зокрема, рф поширює фейки про розкол між військовими та політиками. Про це заявили у Центрі протидії дезінформації при РНБО.

Деталі

Аналітики кажуть, що пропагандистські ресурси рф посилили дезінформаційні вкиди про нібито конфлікти між Президентом Володимиром Зеленським та Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським.

Поширюються різноманітні конспірологічні наративи, буцімто Сирський "таємно готував" операцію на курщині, через що його тепер "зливає" політичне керівництво.

Центр протидії дезінформації викрив нові фейки рф про події в курській області16.08.24, 11:40

Окрім того, рф поширює фейки про нібито політичні амбіції та "підкилимні плани" начальника Головного управління розвідки МОУ Кирила Буданова. Для озвучення деяких тез пропагандисти використовують президента білорусі олександра лукашенка.

Одночасно поширюються наративи, що операцією на курщині Україна зірвала можливість переговорів, і тепер Захід буцімто "шукає заміну Зеленському".

Усі ці вкиди є частиною дезіонформаційної кампанії ворога. Проте конспірологічні теорії не мають нічого спільного з реальністю. Не піддавайтеся маніпуляціям ворога.

- наголошують у Центрі протидії дезінформації. 

Нагадаємо

 Центр протидії дезінформації виявив нову хвилю російських фейків про події в Курській області. Пропаганда поширює неправдиві твердження про участь американської ПВК та заперечує гуманне ставлення українських військових.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Іспанії померла найстаріша людина у світі

     • 11057 переглядiв

    Рада легалізувала трофейну зброю

     • 19612 переглядiв