ukenru
reuters-tramp-na-pochatku-bereznya-provede-zustrich-u-bilomu-domi-z-netanyagu

Reuters: Трамп на початку березня проведе зустріч у Білому домі з Нетаньягу

 • 10474 переглядiв

КИЇВ. 17 лютого. УНН. Діючий президент США Дональд Трамп 5 березня прийме в Білому домі прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу. Про це повідомляє УНН з посиланням на агентство Reuters.

“У президента прекрасні відносини з прем’єр-міністром, і він з нетерпінням чекає зустрічі з ним”, — наводить агентство слова джерела в Білому домі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція Ізраїлю планує висунути звинувачення проти Нетаньягу

Слід зазначити, що в кінці січня Трамп і Нетаньягу провели переговори на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі, які ізраїльський прем’єр охарактеризував як “прекрасні”. Глава уряду Ізраїлю зазначив, що це була їх з господарем Білого дому “перша зустріч з моменту історичного рішення Трампа визнати Єрусалим столицею Ізраїлю і перевести американське посольство в Єрусалим, а тепер навіть прискорити процес перекладу”.

Нагадаємо, соратники діючого прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу з уряду, коаліції і правлячої партії виступили на його захист після того, як поліція озвучила намір пред'явити йому звинувачення в корупції за підсумками розслідування двох кримінальних справ. 

Українські Національні Новини

Політика