retsepti-vid-felicitas-vino-yak-chastina-trapezi

Рецепти від Felicitas: вино як частина трапези

 • 23703 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Вино, особливо сухе, прекрасне доповнення до повноцінного обіду чи вечері. Про найсмачніші і найпростіші поєднання вина і їжі УНН розповіли творці нового українського винного бренду Felicitas.

Червоне сухе вино Felicitas Pinot Noir — це благородне оксамитове вино з витонченими відтінками червоних ягід і чорного трюфеля в смаку. Головна відмінність сорту піно-нуар від каберне, це те, що піно-нуар менш танінний і від цього менш терпкий. Шанувальникам не надто терпких вин сподобається його поєднання зі стравами з нежирного м’яса.

Простий рецепт гуляшу з яловичини від бренду Felicitas:

Спочатку потрібно дрібно нарізати і обсмажити цибулю, потім додати паприку, нарізаний часник, цедру лимона, ложку томатної пасти, майоран і лавровий лист. Яловичину нарізати невеликими шматочками, додати в сковороду і залити все бульйоном (можна замінити цибульним відваром). Тушити ще хвилин 40 на маленькому вогні. Подавати гарячим до вина Felicitas Pinot Noir зі свіжим хлібом.

Біле сухе вино Felicita Viorica — освіжаюче і повне, з яскравим мускатним ароматом, нотками меду і цитрусових у смаку.

До білого вина підходять досить багато продуктів, наприклад, страви з світлого м’яса, риба, морепродукти, сир, горіхи, але варто зупинитися на сирних стравах, оскільки готувати їх особливо легко.

Найледачіший рецепт до білого вина від бренду Felicitas:

Якщо навіть у вас немає фондюшниці, вам підійде найпростіший і при цьому вишуканий рецепт — сирне фондю. Тут все дуже просто: потерти будь-який твердий сир, додати молоко або вершки, а також обов’язково влити в суміш біле вино — воно додасть пікантну кислинку. Далі топимо все це в глибокій сковороді, щоб сир розтанув, а маса загусла. Головне — фондю не повинно бути занадто рідким.

Подавати страву краще в тій же сковороді, в якій воно готувалося, щоб зберегти тепло і щоб фондю не застигло. Обов’язково поєднувати з багетом або з гріссіні, мокаючи їх в гарячий фондю. Усю цю смакоту запивати ароматним білим вином Felicita Viorica.

Як писав УНН, вино лінійки Felicitas було удостоєно нагороди “Відкриття року”.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Рецепти від Felicitas: вино як частина трапези

     • 23703 переглядiв

    Бренд LONGmixER святкує 20-річчя

     • 11070 переглядiв