putin-ta-modi-provely-neformalnu-zustrich-u-novo-oharovo

Путін та Моді провели неформальну зустріч у Ново-Огарьово

 • 31958 переглядiв

Президент Росії Володимир Путін та прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді провели неформальну зустріч у Ново-Огарьові, повідомляє видання Business News Today, передає УНН.

Деталі

Володимир Путін привітав свого співрозмовника із переобранням на посаду прем'єр-міністра. У свою чергу Нарендра Моді заявив, що російсько-індійські переговори у вівторок, 9 липня, сприятимуть подальшому зміцненню дружби між країнами.

Як зазначив прем'єр-міністр, у його країні вперше за 60 років уряд однієї правлячої коаліції було обрано втретє поспіль.

"Мій принцип — реформувати, виконувати та перетворювати. Народ Індії голосував саме за цей принцип", — наголосив він, обіцявши на третьому прем'єрському терміні працювати втричі більше. "З нетерпінням чекаю на завтрашні переговори, які, безсумнівно, сприятимуть подальшому зміцненню дружби між нами",— написав пан Моді в X (колишній Twitter) після зустрічі з Володимиром Путіним.

Путін під час неформального спілкування з Нарендрою Моді прокотив свого гостя електрокаром територією підмосковної резиденції Ново-Огарево. Лідери Росії та Індії також відвідали стайню, де їм було влаштовано виставу.

Контекст

8 липня Нарендра Моді прибув до Москви із дводенним візитом. В аеропорту Моді зустрів перший віце-прем'єр Денис Мантуров. Візит Моді до Росії став його першою закордонною поїздкою після парламентських виборів, які завершилися на початку червня.

Парламентські вибори в Індії: прем'єр Моді оголосив про перемогу05.06.24, 08:58

Популярні

Новини по темі

Путін та Моді провели неформальну зустріч у Ново-Огарьово

 • 31958 переглядiв

Удар по "Охматдиту": ФРН прийме на лікування дітей з України

 • 30858 переглядiв

З початку доби відбулося 108 бойових зіткнень – Генштаб

 • 55470 переглядiв