ukenru
putin-pro-zustrich-iz-zelenskim-dobre-po-dilovomu

Путін про зустріч із Зеленським: добре, по-діловому

 • 17519 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Президент Росії Володимир Путін заявив, що задоволений результатами зустрічі із Президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомляє УНН з посиланням на відео на сторінці російського журналіста Дмитра Смирнова у Twitter.

Виходячи після зустрічі із Зеленським, Путін відповів на запитання журналістів про результати зустрічі: "Добре. По-діловому".

Нагадаємо, у Парижі завершилась перша двостороння зустріч між президентом України Володимиром Зеленським і президентом РФ Володимиром Путіним. Про це повідомила речниця Президента України Юлія Мендель.

"Завершилась двостороння зустріч президента України Володимира Зеленського та президента Росії Володимира Путіна у форматі Нормандія в Парижі", - написала Мендель у Twitter.

Раніше в ОП повідомили, що переговори лідерів країн “Нормандської четвірки” перервано заради двосторонньої зустрічі Президента України Володимира Зеленського та президента РФ Володимира Путіна.

В Офісі Президента відзначили, що після завершення зустрічі Зеленського та Путіна переговори у чотиристоронньому форматі відновляться.

«Хорошо! По-деловому»: Путин рассказал о встрече с Зеленским pic.twitter.com/R3obo6ZSx4

— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) December 9, 2019

Українські Національні Новини

Політика