ukenru
putin-planu-vidpraviti-u-vidstavku-nachalnika-genshtabu-rosiyi-gerasimova-geraschenko

путін планує відправити у відставку начальника генштабу росії герасимова - Геращенко

 • 188446 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. російський диктатор володимир путін незадоволений ходом війни в Україні, тому збирається відправити у відставку начальника генерального штабу валерія герасимова. Про це розповів радник голови МВС Антон Геращенко, інформує УНН.

Цитата

«Його збираються зробити цапом-відбувайлом за провали в Україні, і тим самим показати іншим генералам, що їх чекає, якщо провали триватимуть», - повідомив він.

Деталі

Крім того, згідно інформації джерел валерій герасимов на тлі відставки, що наближається, став зловживати спиртним і фактично вже місяць як де-факто відсторонений від планування і керівництва військами.

За інформацією Геращенка, міністр оборони рф сергій шойгу, навпаки, поки що залишається на своїй посаді, але реального впливу на хід війни він не мав і мати не буде.

Доповнення

Начальник генерального штабу російської федерації валерій герасимов в кінці квітня був на окупованих територіях України, однак українська сторона не встигла його спіймати.

«Його візит відбувся на тлі того, що Західні військові аналітики називають все більшим безладом у російських силах. Навіть із суттєво полегшеними завданнями, російська армія продовжує страждати від логістичних проблем та поганої координації всередині підрозділів, стикаючись із затятим спротивом українців», - пише NYT.

Українські Національні Новини

Політика