ukenru
propahandysty-pokazaly-feik-nibyto-za-uchastiu-danilova-shchodo-strilianyny-pid-moskvoiu

Пропагандисти показали фейк нібито за участю Данілова щодо стрілянини під москвою

 • 34708 переглядiв

Російські пропагандисти оприлюднили фейкове відео, на якому секретар РНБО України Олексій Данілов нібито заявляє про причетність України до стрілянини під москвою 22 березня. Це була погано змонтована підробка з використанням кадрів телемарафону 16 березня.

Російські пропагандисти запустили фейк за участю секретаря РНБО Олексія Данілова, намагаючись переконати, що Україна "причетна до теракту 22 березня". Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО, передає УНН.

Деталі

Російські пропагандисти з телеканалу НТВ оприлюднили діпфейк із секретарем РНБО України Олексієм Даніловим, намагаючись переконати, що Україна "причетна до теракту 22 березня". Для створення цього фейку вони використали кадри з телемарафону за 16 березня. Також вони замінили гостя, начальника ГУР Кирила Буданова, на фейкове відео з Олексієм Даніловим

- йдеться в повідомленні.

В ЦПД зазначили, що якість фейку дуже низька, його штучність кидається в очі з першої ж секунди перегляду, а міміка та мовлення Данілова взагалі не збігаються.

"Слабка робота російських пропагандистів", - додали в ЦПД.

Нагадаємо

Кількість жертв стрілянини в підмосковному торговому центрі зросла до 93, затримано 11 підозрюваних, у тому числі 4 стрілків.