prirodnu-pozhezhu-na-kharkivschini-lokalizuvali

Природну пожежу на Харківщині локалізували

 • 11602 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. На Харківщині локалізували масштабну природну пожежу, внаслідок якої було знищено 22 житлових будинків. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС.

"О 13:17 4 вересня пожежу локалізовано. Відкритого вогню немає, проводиться догашування окремих осередків тління лісової підстилки та залишків деревини всередині контрольованого периметру", - йдеться у повідомленні.

До гасіння залучено 479 осіб та 78 одиниць техніки, з них від ДСНС 235 осіб особового складу та 54 одиниці техніки, у тому числі 2 пожежних літаки та 1 вертоліт, якими здійснено 73 скиди (254 тонни води).

Йдеться про пожежу, яка виникла в лісовому масиві 2 вересня поблизу села Гороб’ївка Дворічанського району. Загальна площа, пройдена вогнем, орієнтовно становить 500 га (з них 100 га верхової пожежі). Внаслідок пожежі знищено 22 житлових будинки в селі Гороб’ївка, відселено 33 особи та через отруєння продуктами горіння за медичною допомогою звернулася 1 особа.

Як повідомляв УНН раніше, у зв’язку з пожежами на Харківщині комісія ТЕБ та НС області ухвалила рішення про оголошення надзвичайної ситуації регіонального рівня. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Природну пожежу на Харківщині локалізували

     • 11602 переглядiв

    У МОЗ оновили список країн "червоної" зони

     • 70004 переглядiв

    ООС: ворожих порушень "режиму тиші" сьогодні не фіксувалося

     • 9711 переглядiв