pravookhorontsi-vyiavyly-skhovanku-de-zberihavsia-bezaktsyznyi-tiutiun-na-155-mln-hrn

Правоохоронці виявили схованку, де зберігався безакцизний тютюн на 15,5 млн грн

 • 11495 переглядiв

Правоохоронці провели 30 обшуків та виявили схованку з контрафактним тютюном. Вилучено майже 19 тис. пакувань тютюну для кальяну та понад 2 тис. одноразових електронних сигарет без акцизних марок.

В результаті 30-и обшуків виявлено контрафактний товар: десятки тисач пакувань тютюну та одноразові електронні сигарети.

Пише УНН із посиланням на Telegram-канал Держприкордонслужби України.

Деталі

Після 30 обшуків спільна група у складі військовослужбовців ОКПП "Київ", представників ГУ БЕБ, за силової підтримки спецпідрозділу "ДОЗОР" виявила майже 19 тис. пакувань тютюну для кальяну різного фасування та понад 2 тис. штук одноразових електронних сигарет без марок акцизного збору.

На Рівненщині викрито нелегальний цех з обробки бурштину: вилучено "золотого" каміння на понад 2 млн гривень05.08.24, 15:51

Товар на близько 15,5 млн грн, а також документацію, кошти й техніку, що підтверджують злочинну діяльність фігурантів справи, вилучено встановленим порядком.

Майже мільярд гривень – саме на таку суму в Україні вилучили нелегальних тютюнових виробів та обладнання для їх виробництва05.08.24, 17:26

Популярні

Новини по темі

Папа Франциск вчергове закликав молитися за Україну

 • 24394 переглядiв

На MTV Video Music Awards номінували українського оператора

 • 10300 переглядiв