pratsivniki-trostyanetskoyi-rem-pidirvalis-na-mini-ye-poraneni

На Харківщині працівники РЕМ підірвались на міні: є поранені

 • 163045 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. На Харківщині бригада енергетиків “Харківобленерго” підірвалася на міні, коли направлялася на усунення аварійного пошкодження в електромережі. Внаслідок вибуху два працівника Дергачівського РЕМ отримали поранення, їх доставили до лікарні. Про це повідомили у пресслужбі відомства, пише УНН.

Цитата

“Надзвичайна подія трапилася 8 квітня на околиці Дергачів. Бригада енергетиків направлялася на усунення аварійного пошкодження в електромережі. За попередніми даними, службовий пікап на грунтовій дорозі наїхав на міну. Внаслідок вибуху два працівника Дергачівського РЕМ отримали поранення, їх доставили до лікарні. Від автівки залишилася купа заліза”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що з початку війни фахівці “Харківобленерго” щодня працюють в зоні бойових дій, неодноразово потрапляючи під обстріли. Незважаючи на ризик для життя, енергетики тримають електричні мережі в робочому стані, від яких заживлені лікарні, об'єкти критичної інфраструктури та житлові райони.

Додамо

Як інформував УНН, після повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію України понад 82 тисячі квадратних кілометрів держави потенційно заміновані рашистами.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині працівники РЕМ підірвались на міні: є поранені

     • 163045 переглядiв

    Acer призупинив роботу в росії

     • 91909 переглядiв

    Топ-делегація ЄС відвідала Бучу

     • 163812 переглядiв