ukenru
posolstvo-ssha-spodivayetsya-na-operativne-ta-zakonne-slidstvo-schodo-saakashvili

Посольство США сподівається на оперативне та законне слідство щодо Саакашвілі

 • 10998 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Посольство США в Україні пильно стежить за ситуацією навколо екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі і очікує на оперативне та законне слідство. Про це йдеться у повідомленні посольства США в Україні у Twitter, передає УНН.

"Ми знаємо, що пана Саакашвілі було затримано, і в центрі Києва тривають протести. Ми закликаємо сторони розрядити напругу та уникати насильства. Ми пильно стежимо за ситуацією та очікуємо, що слідство буде проведено оперативно та відповідно до законодавства України", - зазначили у посольстві США в Україні.

Нагадаємо, у ЄС прокоментували затримання Саакашвілі.

Раніше Генпрокурор Луценко заявив, що оточення Саакашвілі за гроші Курченка влаштовувало акції протесту задля захоплення влади.

Як повідомляв УНН, СБУ офіційно підтвердила затримання Саакашвілі у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України.

Ми знаємо, що пана #Саакашвілі було затримано, і в центрі Києва тривають протести. Ми закликаємо сторони розрядити напругу та уникати насильства. Ми пильно стежимо за ситуацією та очікуємо, що слідство буде проведено оперативно та відповідно до законодавства України.

— U.S. Embassy Kyiv (@USEmbassyKyiv) 5 декабря 2017 г.

Українські Національні Новини

Політика