ukenru
poroshenko-ukrayinski-vbolivalniki-povinni-sami-virishiti-z-privodu-poyizdki-na-chs-u-rosiyi

Порошенко: українські вболівальники повинні самі вирішити з приводу поїздки на ЧС у Росії

 • 12838 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Президент України Петро Порошенко заявив, що українські вболівальники повинні самі вирішити, чи їхати на Чемпіонат світу з футболу в РФ, який пройде в 2018 році, передає УНН з посиланням на Finanz Nachrichten.

Як зазначає видання, П.Порошенко "знову закликав до бойкоту Чемпіонату світу в Росії".

"Футбольні уболівальники повинні самі вирішити, чи хочуть вони відправитися в Росію, враховуючи російську агресію в Україні та Сирії", - сказав П.Порошенко в інтерв'ю німецькій газеті Bild.

Він сподівається, що світ відправить єдиний сигнал і покаже, навіть поза політичних дискусій, що політика Росії не буде прийнята.

"Подивіться, що сталося на Олімпіаді: Росія теж не дотримується ніяких правил і тому не допускається. Російське керівництво вважає, що воно може вийти за рамки будь-яких правил і у всіх областях", - додав П.Порошенко.

Він також різко розкритикував президента РФ Володимира Путіна: "Як відомо всьому світу, президент Росії не дотримується домовленостей, і всякий раз, коли хоче, Путін загострює ситуацію".

"У Путіна стільки військ в Україні, що він може загострити війну, як йому заманеться. Одного разу я сказав канцлеру Ангелі Меркель: чи можете Ви уявити, що в східній Україні більше російських танків, ніж є у німецького бундесверу? 600 танків розміщено лише на цій невеликій території", - зазначив він.

Нагадаємо, Україна відмовилася від своєї квоти на придбання квитків на ЧС-2018.

 

Українські Національні Новини

Політика