ukenru
poroshenko-u-myunkheni-trimayte-vidchinenimi-dveri-do-yes-ta-nato

Порошенко у Мюнхені: тримайте відчиненими двері до ЄС та НАТО

 • 12006 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Президент України Петро Порошенко під час виступу на конференції з питань безпеки у Мюнхені закликав тримати відчиненими двері для України до ЄС та НАТО. Про це Глава держави сьогодні сказав під час виступу на конференції з питань безпеки у Мюнхені, передає УНН.

“Тримайте двері відчиненими для України чи до ЄС, чи до НАТО. Пам’ятайте, що найбільші здобутки у сфері безпеки ідуть від розширення та трансформації, а не від поступок назад і від збереження статусу-кво”, — сказав він.

На його думку, це дасть шанс зупинити поступ альтернативного порядку денного Кремля, “який засновується на брехні, насильстві і неповазі до прав людини”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко обговорив із генсеком ООН перспективи розгортання миротворчої місії на Донбасі

Також, вважає Президент, це дасть шанс зупинити світову гібридну війну і позбавити Росію інструментів, які вона використовує для дестабілізації наших країн.

Нагадаємо, у рамках участі у конференції у Мюнхені Президент України проведе зустрічі з керівниками ООН та НАТО, високими представниками США та керівництвом держав-членів та інституцій Європейського Союзу.

Українські Національні Новини

Політика