poplichnyk-putina-kiriienko-vlashtuvav-tur-po-tymchasovo-okupovanii-terytorii-ukrainy-u-tspd-roziasnyly-spravzhniu-metu-turne

Поплічник путіна кірієнко влаштував тур по тимчасово окупованій території України: у ЦПД роз'яснили справжню мету "турне"

 • 25055 переглядiв

Заступник керівника адміністрації путіна сергій кірієнко здійснює пропагандистське турне окупованими територіями України. Мета - створити ілюзію турботи кремля про мешканців окупованих регіонів та обіцяти "хороше життя".

Перший заступник керівника адміністрації російського диктатора путіна сергій кірієнко проводить пропагандистське турне по тимчасово окупованій території України. У Центрі протидії дезінформації роз'яснили, що справжня мета "туру" - створити в інфопросторі ілюзію турботи кремля над мешканцями окупованих регіонів, передає УНН.

За даними ЦПД, у рамках цього кірієнко влаштовує зустрічі з місцевими гауляйтерами, відвідує лікарні, школи та "центри патріотичного виховання", інспектує пересувні магазини з продуктами, покладає квіти до могил "героїв новоросії" тощо. Ці заходи активно висвітлюють пропагандистські ресурси рф. Головний акцент робиться на "планах відновлення та відбудови" і тому, як під російською окупацією "добре житимуть люди".

"Замилювання очей": в ЦПД пояснили, чому обмеження Китаю на експорт дронів не вплине на підтримку рф 01.08.24, 13:28

"Справжня мета такого туру – створити в інфопросторі ілюзію турботи кремля над мешканцями окупованих регіонів. Обіцянками "хорошого життя" в майбутньому рф намагається виправдати власні дії, через які окуповані українські міста перетворилися в руїни, а їхні мешканці мають проблеми з доступом до елементарних благ – таких як вода, ліки та продукти харчування", - зазначили у ЦПД.

путін використав "день флоту" для чергових спроб залякати Захід - ЦПД29.07.24, 11:00

Антоніна Туманова

Війна

Популярні

Новини по темі

Умєров в Анкарі зустрівся з міністром оборони Туреччини

 • 26051 переглядiв

Двох дітей повернули з окупації на Луганщині - Омбудсмен

 • 33277 переглядiв