pomer-aktor-bendzhi-hrehori-yakyi-u-dytynstvi-zihrav-v-teleseriali-alf

Помер актор Бенджі Грегорі, який у дитинстві зіграв в телесеріалі "Альф"

 • 15585 переглядiв

Бенджі Грегорі, який у дитинстві зіграв роль Брайана Таннера у відомому телесеріалі 1980-х років "Альф", помер у віці 46 років.

Бенджі Грегорі, який у дитинстві зіграв у відомому телесеріалі 1980-х "Альф", помер у віці 46 років. Цю інформацію підтвердила його сестра Ребекка Пфаффінгер. Про це УНН пише з посиланням на The New York Times.

Деталі

За словами сестри актора, Грегорі та його собака-компаньон породи мопс Ганс були знайдені мертвими у власному автомобілі 13 червня на парковці біля банку в Пеорії, штат Арізона. Родина вважає, що він помер від теплового удару, випадково заснувши у машині, але точну причину смерті ще встановлюють правоохоронці.

Ребекка Пфаффінгер також зазначила, що її брат мав біполярний розлад і депресію, і отримував лікування від обох захворювань, а також мав розлад сну, який часто не давав йому спати по кілька діб.

Бенджамін Ґреґорі Герцберґ, народився 26 травня 1978 року в Лос-Анджелесі. Він став відомим завдяки ролі Брайана Таннера у серіалі "Альфі", який вперше вийшов у вересні 1986 року. Окрім "Альфа", він з'явився у популярних в 1980-х серіалах "Команда А", "Панкі Брюстер" та "Дивовижні історії".

Грегорі також брав участь у комедії 1986 року з Вупі Голдберг і в анімаційному фільмі 1993 року "Одного разу в лісі". Згодом він покинув акторську кар'єру та став помічником аерографа в ВМС США у Білоксі, штат Міссісіпі.

Нагадаємо

Сценарист і режисер Роберт Таун, відомий своєю роботою над фільмом "Чайнатаун", за який він отримав "Оскар" за найкращий оригінальний сценарій, помер у віці 89 років.

Помер Джон Ландау - продюсер фільмів "Аватар" та "Титанік"07.07.24, 13:34

Популярні

Новини по темі

На Філіппінах стався потужний землетрус

 • 15388 переглядiв