polski-fermery-znovu-blokuvatymut-punkt-propusk-krakivets-shcho-vidomo

Польські фермери знову блокуватимуть пункт пропуску "Краківець": що відомо

 • 24608 переглядiв

Польські фермери планують відновити блокування вантажівок на прикордонному пункті пропуску "Корчова-Краківець" з 13 березня, повідомляє Державна прикордонна служба України.

З 13 березня польські фермери планують відновити блокування руху вантажівок у напрямку пункту пропуску "Корчова-Краківець" на кордоні з Україною,  повідомляє Держприкордонслужба України, передає УНН

13 березня протестувальники планують поновити блокування вантажівок у напрямку пункту пропуску "Корчова-Краківець"

- йдеться у повідомленні ДПСУ.

В Держприкордонслужбі також повідомляють, що на напрямку пунктів пропуску "Дорогуськ-Ягодин", "Зосін-Устилуг", "Долгобичув-Угринів", "Хребене - Рава-Руська", "Медика-Шегині" обмеження руху для вантажних транспортних засобів продовжується.

Рух легкових транспортних засобів та автобусів на всіх напрямках не обмежується.

Доповнення 

Як повідомляв УНН, польські фермери вирішили сьогодні з 9:00 не пропускати вантажівки, які слідують з України в Польщу через пункт пропуску "Угринів". Також нульові показники пропуску вантажівок - у напрямку ПП "Шегині" та "Ягодин", які слідують в Польщу.

Крім того, польські фермери блокуватимуть пункт пропуску "Зосін", що навпроти українського ПП "Устилуг", для вантажівок, які їдуть з України у Польщу.

Нагадаємо 

10 березня польські фермери розблокували пункт пропуску "Краківець". 

Популярні

Новини по темі

В Італії виступили проти відправки військ до України

 • 24257 переглядiв