ukenru
politsiya-khmelnichchini-znayshla-zhinku-yaku-na-prikarpatti-vvazhali-pomerloyu

Поліція Хмельниччини знайшла жінку, яку на Прикарпатті вважали померлою

 • 10310 переглядiв

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 8 листопада. УНН. На Хмельниччині поліція знайшла жінку, яку на Івано-Франківщині вважали померлою. Про це кореспонденту УНН повідомили у СК ГУ НПУ у Хмельницькій області.

У Новоушицькому районі Хмельницької області інспектори групи реагування патрульної поліції виявили молоду жінку з Івано-Франківщини, яка у себе на малій батьківщині вже півроку вважалася померлою.

Поліцейські під час патрулювання району помітили жінку, яка йшла пішки з боку Вінницької області та перевірили документи. У панянки, яка мала на вигляд років 30, окрім ксерокопії паспорта та свідоцтва про народження при собі не було жодних документів. Тоді правоохоронці перевірили її по базах даних за відомостями із ксерокопії і з'ясували, що жінка у своїй області була судом визнана померлою ще кілька місяців тому. Працівники поліції зв'язалися з родичами, які розповіли, що жінка зникла безвісти у кінці 2015 року. Вони зврнулися із відповідною заявою до правоохоронних органів і незабаром їм повідомили, що тіло жінки, дуже схожої на їхню родичку знайшли на території Донецької області.

Сама ж пані розповіла, що майже рік тому посварилася із мамою та, нікому нічого не сказавши, взяла речі і поїхала на Вінничину до свого друга, з яким познайомилася і спілкувалася у соціальних мережах. В той момент, коли на неї натрапили правоохоронці, вона саме добиралася до райцентру, щоб повернутися до матері після сварки з другом. Працівники поліції, встановивши особу, відправили жінку додому.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП