politico-v-lypni-kampaniia-harris-zibrala-ponad-300-milioniv-dolarriv

Politico: в липні кампанія Гарріс зібрала понад 300 мільйонів доларрів

 • 13413 переглядiв

Передвиборча кампанія Камали Гарріс зібрала 310 млн доларів минулого місяця, що вдвічі більше за Дональда Трампа. Загалом демократи мають 377 млн доларів, республіканці - 327 млн.

Минулого місяця, кампанія Камали Гарріс, яка офіційно має стати кандидаткою у президенти США від демократів, зібрала 310 мільйонів доларів. Про це повідомляє Politico, пише УНН.

Деталі

Як зазначається видання, це вдвічі більше ніж зібрав опонент Гарріс - Дональд Трамп. Зазначають, що кампанія кандидата у президенти від республіканців за місяця зібрала 137 мільйонів доларів. 

Згідно з даними кампаній, передвиборчі комітети, повʼязані з чинною американською віцепрезиденткою, загалом мають у розпорядженні 377 мільйонів доларів, коли у Трампа - 327 мільйонів доларів.

Трамп заявив, що Гарріс вдає із себе чорношкіру, щоб сподобатися виборцям01.08.24, 03:21

Приголомшливі підсумки змінили фінансові статки демократів, фінансові переваги яких зазнали краху під керівництвом Байдена в останні місяці

- пише Politico.

Нагадаємо

Віцепрезидент США Камала Гарріс кинула виклик колишньому президенту країни Дональду Трампу, пропонуючи зустрітися з нею на дебатах перед виборами в листопаді.

Популярні

Новини по темі

Понад 260 партій ще не подали звіти за другий квартал - НАЗК

 • 32384 переглядiв