pobyv-maty-do-smerti-na-bukovyni-zatrymano-cholovika-za-umysne-vbyvstvo

Побив мати до смерті: на Буковині затримано чоловіка за умисне вбивство

 • 12547 переглядiв

36-річний чоловік завдав численних ударів своїй 58-річній матері під час конфлікту в місті Вашківці. Жінка померла на місці, підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Чернівецькій області через раптово виникле непорозуміння 36-річний місцевий житель завдав численних ударів 58-річний матері, унаслідок чого жінка померла. Тепер йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію регіону.

Деталі

Інцидент стався у місті Вашківці Чернівецького району.

За даними правоохоронців, за місцем проживання між 36-річним чоловіком та його 56-річною матір’ю виникла суперечка. Відтак, під час конфлікту буковинець завдав жінці низку ударів по різних частинах тіла. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень буковинка померла на місці події.

Співробітники поліції вилучили з помешкання речові докази. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Правоохоронці затримали фігуранта та вже повідомили йому про підозру в умисному вбивстві.

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі поліції звернулися до суду клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою.

У Києві зняли на відео побиття школярки групою підлітків: встановили трьох дівчат, розпочато розслідування05.08.24, 16:42

Популярні

Новини по темі

Зеленський змінив очільника Токмацької МВА

 • 106003 переглядiв