plani-rosiyskogo-blitskrigu-provaleni-tsentr-stratkomu-rozyasniv-dosyagnennya-putina-za-piv-roku-viyni

Плани російського "бліцкригу" провалені: Центр СтратКому роз'яснив "досягнення" путіна за пів року війни

 • 149212 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Плани російського "бліцкригу" провалені, а підтримка навколо України згрутувалася. Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП роз'яснив "досягнення" кремля за пів року війни проти України, пише УНН.

Цитата

"Чого «досяг» путін за пів року опору вторгненню рф. Пояснює Центр стратегічних комунікацій: плани російського «бліцкригу» провалені, Україна вистояла і стала сильнішою, ніж була до початку агресії", - йдеться у повідомленні.

Деталі

У Центрі СтратКому зазначають, що за цей час навколо України згуртувалася величезна підтримка – як на рівні урядів, так і на рівні мільйонів громадян різних країн. 

"путін загнав себе і росію у становище вигнанця, позбавленого поваги і майбутнього – він втрачає солдатів, свою військову міць, позиції у світі та репутацію", - додали у відомстві.

Там підкреслили, що світ справді стає багатополярним, але росія більше не буде в ньому «полюсом».

"Більше немає окремих підходів до загарбаних територій – Криму, ОРДЛО. Всі 20% тимчасово окупованих земель України мають бути визволені без огляду на нав’язані окупантом «статуси». путінська агресія обнулила «дипломатичні здобутки» москви 2014-2015 років. Україна переможе у цій війні, у цьому вже не сумніваються навіть ті спостерігачі, хто спочатку був налаштований скептично", - зауважили у Центрі СтратКому.

Раніше

Міністерство оборони Великої Британії у новому зведенні на основі розвідданих підбиває підсумки пів року війни рф проти України.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Чернігівській області спрацювала ППО

     • 94048 переглядiв

    Тайвань належить Китаю - заява Міноборони

     • 195719 переглядiв

    На Вінниччині спрацювала ППО – голова ОВА

     • 154486 переглядiв