pivnichnyi-kordon-pidsyleno-okupantam-pidhotuvaly-siurpryzy-rechnyk

Північний кордон підсилено, окупантам підготували "сюрпризи" - речник

 • 30974 переглядiв

Україна посилила оборону свого північного кордону інженерними загородженнями, мінними полями та "сюрпризами" для загарбників

Україна підсилила північний кордон з росією. Там, зокрема, створено системи інженерних загороджень, підготовлено мінні поля. Ворогу українські війська підготували "сюрпризи". Про це повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Північного напрямку Юрій Повх в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Кордон підсилено. Там створені системи інженерних загороджень, підготовлені мінні поля, протипіхотні керовані мінні поля. Тобто обстановка на північному кордоні абсолютно не така, як була у 2022 році

- сказав Повх.

Деталі

За його словами, війська контролюють державний кордон, визначені сили та засоби захищають та стоять на найбільш загрозливих напрямках.

"Уроки історії та українсько-російської війни враховані. Ми не можемо розкривати всі ті "сюрпризи", які ворогові підготували війська, але вони є", - зазначив Повх.

Доповнення

У вересні повідомлялося, що окупанти планують диверсії на північному кордоні України. Російські військові проходили навчання в прикордонних районах Харківської та Сумської областей.

Анна Мурашко

Війна

Популярні

Новини по темі

42 дрони-камікадзе за добу запустив ворог у районі Бахмута

 • 24490 переглядiв

На кордоні з Польщею помер ще один водій

 • 25791 переглядiв