pislia-zaiav-lukashenka-u-bilorusi-vyrishyly-posylytysia-u-raionakh-bilia-kordonu-z-ukrainoiu-vidpravliaiut-iskandery-ta-rszv

Після заяв лукашенка у білорусі вирішили "посилитися" у районах біля кордону з Україною: відправляють "Іскандери" та РСЗВ

 • 30039 переглядiв

білорусь за вказівкою "посилюється" у районах біля кордону з Україною, включаючи 'Іскандери' та РСЗВ. Це відбувається після заяв лукашенка про нібито знищення повітряних цілей над білоруссю.

Після сьогоднішніх заяв білоруського правителя олександра лукашенка у білорусі посилюють угруповання військ у районах поблизу кордону з Україною, відправляючи у тому числі "Іскандери" та РСЗВ, про що заявив міністр оборони рб віктор хренін, заяву якого наводять у мо білорусі, пише УНН.

Деталі

"головнокомандувач збройних сил віддав вказівки на посилення угруповання військ на гомельському та мозирському тактичних напрямках. (...) Військові частини сил спеціальних операцій, сухопутних військ, ракетних військ, у тому числі реактивні системи "Полонез" та комплекси "Іскандер", отримали завдання на марш у призначені райони. Також здійснено нарощування сил та засобів ЗРВ, РТВ та авіації. Ми уважно стежимо за обстановкою та готові реагувати на будь-які її зміни", - заявив хренін.

Додамо, гомельська область та мозирський район розташовані поблизу кордону з Україною.

Раніше

лукашенко заявив, що 9 серпня війська ППО нібито "знищили" кілька повітряних цілей над територією білорусі буцімто з України.

Популярні

Новини по темі