ukenru
piloti-ferrari-triumfuvali-na-gran-pri-formuli-1-v-monako

Пілоти Феррарі тріумфували на Гран-Прі Формули-1 в Монако

 • 12968 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. У Монако відбувся черговий етап Формули-1 – Гран-Прі Монако, який завершився перемогою "Феррарі", інформує УНН з посиланням на сайт змагань.

Гонка пройшла з великою кількістю аварій і поломок - з дистанції зійшли Даніїл Квят, Ланс Стролл, Стоффель Вандорн, Маркус Ерікссон, Дженсон Баттон, Паскаль Верляйн і Ніко Хюлькенберг.

Перші дві сходинки п'єдесталу завоювали пілоти "Феррарі" Себастьян Феттель і Кімі Райкконен. До п'ятірки кращих увійшли Даніель Ріккардо з "Ред Буллу", Валттері Ботас з "Мерседесу" і Макс Ферстаппен ("Ред Булл").

Примітно, що один із головних претендентів на чемпіонство Льюїс Хемілтон з "Мерседесу" посів лише 7-й рядок, пропустивши попереду себе ще й Карлоса Сайнса із "Торо Россо".

Варто зазначити, що в особистому заліку Феттель закріпився на вершині – 129 очок. Другим крокує Хемілтон з 104 балами. Боттас третій – 75, а фін Райкконен четвертий – 67.

Додамо, що у Кубку конструкторів "Феррарі" має 196 очок і на 17 випереджає "Мерседес". Зі значним відривом відстає "Ред Булл" – 97.

Українські Національні Новини

Спорт