pidozriuvanomu-u-vbyvstvi-farion-obyratymut-zapobizhnyi-zakhid-sohodni-o-1300-u-lvovi

Підозрюваному у вбивстві Фаріон обиратимуть запобіжний захід сьогодні о 13:00 у Львові

 • 12439 переглядiв

У Галицькому райсуді Львова о 13:00 відбудеться засідання щодо обрання запобіжного заходу 18-річному підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон. Прокурори проситимуть тримання під вартою без можливості застави.

О 13:00 у Галицькому райсуді Львова відбудеться суд щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон – 18-річному жителю Дніпра. Про це УНН повідомляє із посиланням на Офіс Генпрокурора.

 "Судове засідання з обрання запобіжного заходу підозрюваному відбудеться сьогодні о 13:00 у Галицькому райсуді Львова", - повідомили в Офісі Генпрокурора.

Доповнення

Раніше УНН повідомляв, що правоохоронці повідомили про підозру 18-річному жителю Дніпра у вбивстві Ірини Фаріон. Прокурори проситимуть про тримання його під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного хлопця, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Поліція повідомляла раніше, що має кілька версій вбивства мовознавиці Ірини Фаріон, включаючи громадську, політичну діяльність і особисту неприязнь. Правоохоронці знайшли гільзу після пострілу та не виключають "російський слід" у злочині.

Популярні

Новини по темі