pidozriuvanoho-u-vbyvstvi-iryny-farion-dostavyly-do-sudu-lvova

Підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон доставили до суду Львова

 • 12748 переглядiв

18-річного підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон привезли до Галицького районного суду Львова. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою без можливості застави.

Підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон привезли до Галицького районного суду Львова. Він перебуває у залі суду, передає УНН.

Деталі

Перед початком засідання донька Ірини Фаріон - Софія - перебуваючи в залі суду сказала, що останнє повідомлення від матері їй прийшло о 19:13.

"Мені прийшло від неї останнє повідомлення: "Викликала таксі", о 19:13", - сказала Софія.

Софія запитала в підозрюваного у залі суду, чому він вбив Фаріон та що вона йому зробила, на що підозрюваний відповів: "Час покаже".

Як повідомлялося раніше, прокуратура наполягатиме на застосуванні до 18-річного підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Доповнення

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного хлопця, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Поліція повідомляла раніше, що має кілька версій вбивства мовознавиці Ірини Фаріон, включаючи громадську, політичну діяльність і особисту неприязнь. Правоохоронці знайшли гільзу після пострілу та не виключають "російський слід" у злочині.

Правоохоронці 26 липня повідомили про підозру 18-річному жителю Дніпра у вбивстві Ірини Фаріон. 

Популярні

Новини по темі

В Україні послабили графіки відключень світла по областях

 • 16095 переглядiв