pid-chas-svarki-zarizav-16-richnogo-pidlitka-na-dnipropetrovschini-zatrimali-zlovmisnika

Під час сварки зарізав 16-річного підлітка: на Дніпропетровщині затримали зловмисника

 • 14881 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. У місті Павлоград на одній із вулиць між 16-річним хлопцем та 42-річним чоловіком виник конфлікт, в ході якого чоловік наніс смертельне ножове поранення неповнолітньому. Наразі зловмисника затримано. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Дніпропетровській області.

Деталі 

Злочин стався 30 березня близько 18:45 по вул. Заводській м. Павлограда. Під час обслуговування виклику "домашнє насилля" до поліцейських відділу реагування патрульної поліції підбіг неповнолітній та повідомив, що у його товариша ножове поранення. Також хлопець вказав на причетного до злочину чоловіка. Правоохоронці зреагували миттєво та затримали 42-річного містянина. 

Поліцейські у складі слідчо-оперативної групи виїхали на місце злочину, опитали свідків та встановили обставини події. Як з’ясувалося, між 16-річним хлопцем та чоловіком виникла сварка, під час якої зловмисник вдарив ножем у груди потерпілого. Від отриманих травм неповнолітній помер на місці події.

Наразі чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час поверхневого огляду у нього вилучили знаряддя злочину – ніж.

Як зазначили правоохоронці, слідчим, за погодженням з окружною прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Доповнення 

Київські слідчі завершили досудове розслідування стосовно іноземця, який ножем поранив товариша.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Уже другий західний президент назвав Путіна "вбивцею"

     • 17828 переглядiв

    Довибори у Раду: ЦВК замінила ще двох членів ОВК

     • 14094 переглядiв

    Молдова ввела надзвичайний стан до 30 травня

     • 22860 переглядiв