pid-chas-aviaudaru-v-hazi-tsakhal-likviduvav-holovu-komitetu-khamas-z-nadzvychainykh-sytuatsii

В результаті авіаудару в Газі ЦАХАЛ ліквідував голову комітету ХАМАС з надзвичайних ситуацій

 • 24634 переглядiв

Ізраїльські військові ліквідували Хатема аль-Джмарі, голову Надзвичайного комітету ХАМАС, в результаті авіаудару під час військової операції в Газі.

В ході військової операції в Газі, ізраїльські військові ліквідували голову комітету руху ХАМАС з надзвичайних ситуацій - Хатема аль-Джмарі. Про це пише УНН з посиланням на заяву ЦАХАЛу.

Деталі 

Зазначається, що аль-Джмарі був ліквідований в результаті авіаудару. Інформація про місцеперебування члена керівництва ХАМАС, яка дозволила провести операцію, була отримана Управлінням військової розвідки Ізраїлю.

У рамках своєї посади Аль-Аджмарі служив оперативником у військовій частині ХАМАС у районі розгортання ТМС у батальйоні Маазі в бригаді Центральних таборів

- заявили в ЦАХАЛі.

Також ізраїльські військові додали  посвідчення особи Хатема Аль-Джмарі, голови урядового комітету з надзвичайних ситуацій ХАМАС у центральних таборах

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що вже є визначена дата, коли ізраїльські війська увійдуть до міста Рафах в секторі Газа в рамках військової операції проти ХАМАС.

Глава Південного командування ЦАХАЛ: бої в секторі Гази триватимуть у різних формах01.01.24, 21:32

Популярні

Новини по темі