ukenru
pershyi-u-novomu-rotsi-shtorm-prynis-prolyvnyi-doshch-ta-sylnyi-viter-do-velykobrytanii-a-zavtra-vin-nakryie-niderlandy

Перший у новому році шторм приніс проливний дощ та сильний вітер до Великої Британії, а завтра він накриє Нідерланди

 • 28901 переглядiв

Шторм Хенк обрушиться на південний захід Великої Британії з вітрами до 110 км/год. Синоптики попереджають про ускладнення пересування та можливі відключення електроенергії.

Шторм Хенк сьогодні обрушиться на південно-західне узбережжя Великої Британії, у деяких районах очікують на проливний дощ і пориви вітру до 110 кілометрів на годину. Про це повідомляє ВВС, передає УНН.

На відкритих узбережжях на заході ймовірні пориви швидкістю до 110 кілометрів на годину. Всередині країни більш імовірні пориви 80 кілометрів на годину

- йдеться у попередженні.

Деталі

Очікується, що шторм зосередиться навколо південно-західної Англії та південного Уельсу, а потім переміститься на схід Великої Британії.

Погода у Києві побила 40-річний рекорд21.12.23, 16:56 • [views_0]

Метеорологічне бюро випустило жовте попередження і попередило, що через сильний вітер можуть бути ускладнені поїздки, не виключені відключення електрики. Також імовірні "літаючі уламки", які можуть призвести до травм і становити загрозу для життя. Автомобілістам рекомендується їздити повільно, а домовласникам слід закріпити садові меблі та інші незакріплені предмети.

Тим, хто живе неподалік узбережжя, радять уникати прогулянок поблизу моря через великі хвилі, оскільки вони можуть змити людей у воду.

Синоптики раніше попереджали, що сьогодні в багатьох частинах Великої Британії очікується проливний дощ.

Додатково

Синоптики Нідерландів очікують, що у вівторок ввечері шторм перетне Північне море і досягне європейського узбережжя, зокрема Нідерландів.

Сьогодні ввечері та в ніч на середу будуть сильні пориви вітру зі швидкістю 80-90 км/год на південному сході та 100-110 км/год на північному заході та в північних прибережних районах

- повідомили голландській метеорологічній службі KNMI.

Організація випустила жовте попередження про погоду через поривчасту погоду, чинне до 4 години ранку середи.

Попереджають, що шторм може вплинути на рух транспорту та активний відпочинок на свіжому повітрі. У середу вранці пориви вітру стихнуть.

Шторм, який прийшов з Тихого океану, став підтоплювати пустелі у Каліфорнії22.12.23, 18:53 • [views_0]

Анастасія Рябоконь

Новини Світу