ukenru
perenos-chergovogo-turniru-chye-z-vodnikh-vidiv-sportu-vidkladeno-na-neviznacheniy-termin

Перенос чергового турніру: ЧЄ з водних видів спорту відкладено на невизначений термін

 • 10149 переглядiв

КИЇВ. 21 березня. УНН. Обставини, пов’язані із спалахом коронавірусу на всьому континенті, змусили Бюро LEN прийняти рішення про перенесення Чемпіонату Європи з водних видів спорту 2020, виборчого Конгресу LEN та Чемпіонату Європи з водних видів спорту в категорії Мастерс, інформує УНН з посиланням на Федерацію плавання України.

Кожна з вище перерахованих подій мала відбутися у Будапешті у травні. Але у зв’язку з вищезазначеними обставинами розглядаються нові дати - у серпні, хоча це може бути підтверджено лише наприкінці травня або на початку червня.

Президент LEN (Європейська ліга плавання) Паоло Бареллі погодився з пропозицією Організаційного комітету чемпіонату Європи з водних видів спорту в Будапешті перенести заходи на більш пізню дату.

"Після проведених консультацій ми встановили орієнтовну дату проведення чемпіонатів – 17-30 серпня. Однак, на цьому етапі складно, якщо не неможливо, планувати з визначеним строком, тому ми домовились з угорськими організаторами переоцінити ситуацію в кінці травня або на початку червня, щоб побачити, чи зможемо ми підтвердити ці дати як офіційні", - наголосив президент Бареллі.

Крім того, пан Бареллі додав, що у випадку, якщо в найближчі місяці ситуація не нормалізується, LEN повинен розглянути можливість проведення чемпіонатів у 2021 році в безпечному середовищі та на високому рівні.

Українські Національні Новини

Спорт