peregovori-mizh-ukrayinoyu-ta-mvf-perebuvayut-v-aktivniy-stadiyi-minfin

Переговори між Україною та МВФ перебувають в активній стадії - Мінфін

 • 8424 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Місія МВФ під головуванням Рона Ван Родена розпочала свою роботу у Києві 12 вересня і продовжує зустрічі з урядовцями згідно розкладу. Переговори між Україною та МВФ перебувають в активній стадії. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Мінфіну, передає УНН.

"Переговори між Україною та МВФ перебувають в активній стадії. На сьогодні залишається чинною 14-місячна програма Stand-by. Її було розроблено як перехідну програму для сприяння макроекономічній стабільності України в період двох виборів: президентських та парламентських", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустрічі місії МВФ у Києві ще тривають

У Мінфіні відзначили, що за час свого перебування в Києві у вересні 2019 року місія МВФ ознайомилася зі станом справ в Україні, планами уряду на найближчі кілька років та побажаннями щодо подальшої співпраці з Фондом. Порядком денним можливої підтримки з боку МВФ може стати Програма дій уряду, яку буде презентовано Кабінетом Міністрів 29-го вересня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський обговорив з представниками МВФ ситуацію щодо ПриватБанку та реформи

Як повідомляв УНН, місія МВФ прибула в Україну 11 вересня. 12 вересня була зустріч з представниками НБУ. Під час зустрічі представники Міжнародного валютного фонду висловили намір продовжувати конструктивний діалог про нову програму співпраці.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    На столичній Оболоні ліквідували підпільне казино

     • 12436 переглядiв

    Іран зупинив поставку 10 тонн героїну та опію в Європу

     • 9590 переглядiв