peredvyborchyi-shtab-trampa-zvynuvatyv-iran-u-zlami-elektronnoi-poshty

Передвиборчий штаб Трампа звинуватив Іран у зламі електронної пошти

 • 27961 переглядiв

Передвиборчий штаб Трампа заявив про злам комп'ютерів, звинувативши Іран. Це сталося після звіту Microsoft про спроби іноземного втручання у вибори США 2024 року.

Передвиборчий штаб кандидата у президенти США Дональда Трампа заявив, що їхні комп'ютери були зламані. Про це повідомляє Associated Press, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що штаб припустив, що до крадіжки та поширенню конфіденційних внутрішніх документів причетні іранські діячі. Команда не надала жодних конкретних доказів, але ця заява з'явилась наступного дня після звіту Microsoft. У ньому докладно описувалися спроби іноземних агентів втрутитися у передвиборчу кампанію 2024 року у США.

Зокрема, наводиться приклад того, як у червні підрозділ іранської військової розвідки надіслав "фішинговий електронний лист високопосадовій особі президентської кампанії зі зламаної адреси електронної пошти колишнього старшого радника".

Представник передвиборчої кампанії Трампа Стівен Чунг звинуватив у зломі іноземні джерела, які вороже налаштовані стосовно США.

Ці документи були отримані незаконним шляхом із іноземних джерел, ворожих до Сполучених Штатів, з метою завадити виборам 2024 року та посіяти хаос у ході нашого демократичного процесу,

- сказав Чунг.

Гарріс впевнено обходить Трампа у трьох ключових штатах - NYT10.08.24, 23:56

Популярні

Новини по темі

Третій "Аватар" отримав офіційну назву та лого

 • 68939 переглядiв