ukenru
papa-rimskiy-pobazhav-miru-ukrayini

Папа Римський побажав миру Україні

 • 9690 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Папа Римський Франциск побажав Україні миру і екуменічного порозуміння. Про це він сказав під час зустрічі з спільнотою Папської Української Колегії святого Йосафата, передає УНН з посиланням на Радіо Ватикану.

"Також і в наші дні світ поранений війнами і насильством. Зокрема, у вашій дорогій Україні, звідки ви походите та куди повернетеся після завершення навчання у Римі, досвідчується трагедія війни, яка породжує великі страждання, насамперед, на заторкуваних теренах, які стають ще уразливішими з огляду на наближення зимових холодів. Й існує також сильне прагнення справедливості та миру, які усунуть всі форми зловживань, суспільної та політичної корупції – дійсності, тягар видатків якої завжди лягає на плечі бідних. Нехай же Бог підтримує та заохочує тих, які залучаються в будування дедалі справедливішого та солідарнішого суспільства", - сказав він.

"Супроводжую вас своїм благословенням, молячись за мир і екуменічне порозуміння в Україні. І прошу вас не забувати молитися за мене", - сказав Папа та уділив всім Апостольське благословення.

Нагадаємо, Ватикан нагадав Путіну про відповідальність за мир в Україні.

Українські Національні Новини

Суспільство