pakistan-zaproponuvav-ukrayini-aktivizuvati-spivpratsyu-u-viyskovo-promisloviy-sferi

Пакистан запропонував Україні активізувати співпрацю у військово-промисловій сфері

 • 10800 переглядiв

КИЇВ. 22 листопада. УНН. Президент Пакистану Мамнун Хусейн під час зустрічі запропонував міністру оборони України, генералу армії Степану Полтораку активізувати співробітництво між обома державами у питаннях військово-промислової сфери, передає УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

"Мені відомо, що військово-промисловий комплекс України досить розвинутий. Тому я би хотів ініціювати поглиблення наших взаємовідносин та розглянути можливість створення спільних підприємств у цій галузі. Також нам цікавий досвід (України - ред.) в галузі суднобудівництва та розвитку інформаційних технологій", - зазначив лідер пакистанського народу.

У свою чергу С.Полторак наголосив, що Україну цікавить досвід Пакистану у створенні концерну з виготовлення озброєння та боєприпасів, і найближчим часом українські експерти відвідають Пакистан для вивчення такого виробництва.

Сторони також обговорили питання можливої торгівлі боєприпасами між країнами і торкнулися питань співробітництва щодо культури, освіти та обміну спеціалістами.

Як повідомлялось раніше, С.Полтарак розпочав візит до Ісламської Республіки Пакистан.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В.Лучкевича обрали найкращим футболістом 15-го туру УПЛ

     • 7396 переглядiв

    Рух київських трамваїв №28 та №33 обмежать до 30 листопада

     • 6392 переглядiв

    Схованку боєприпасів та вибухівки виявили на Луганщині

     • 10492 переглядiв