ukenru
p-rozenko-u-kerivnikiv-pidpriyemstv-nemaye-pidstav-dlya-skorochennya-personalu

П.Розенко: у керівників підприємств немає підстав для скорочення персоналу

 • 7218 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. У керівників підприємств немає жодних підстав для скорочення персоналу, переведення працівників на неповний робочий день чи на неповні ставки. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко на засіданні уряду, передає кореспондент УНН.

“Сьогодні у керівників підприємств немає жодних підстав ні для скорочення персоналу, ні для переведення людей на неповний робочий день. Сьогодні у керівників підприємств немає жодних підстав для проведення людей на неповні ставки”, — заявив П.Розенко.

Він зазначив, що урядовий контактний центр повинен негайно систематизувати відповідну інформацію і передавати її Міністерству соціальної політики і Державній інспекції праці для жорсткої і негайної реакції щодо керівників, які порушуватимуть умови призначення оплати праці своїх працівників.

Як повідомляв УНН, 9 січня віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко заявив, що уряд не допустить переведення людей на скорочений робочий день і неповні ставки та інших порушень прав працівників у зв’язку із збільшенням мінімальної зарплати.

Українські Національні Новини

Суспільство