ukenru
p-klimkin-visloviv-pidtrimku-ukrayinskomu-futbolistu-r-zozuli

П.Клімкін висловив підтримку українському футболісту Р.Зозулі

 • 10370 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Міністр закордонних справ Укрїни Павло Клімкін заявив, що підтримує футболіста Романа Зозулю у ситуації, в якій опинився гравець національної збірної команди України. Про це він написав на своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

"Романе,Вас підтримує вся Україна:вболівальники,волонтери,військові, посольство України в Іспанії; і всі ми боремося разом", - написав П.Клімкін.

Романе @zozulyaroman18,Вас підтримує вся Україна:вболівальники,волонтери, військові.Пос-во @UKRinESP і всі ми боремося разом #ProudOfZozulya

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) 2 лютого 2017 р.

Нагадаємо, нападник збірної України Роман Зозуля перейшов до мадридського “Райо Вальєкано” на правах оренди, проте українського нападника довелося повернути з оренди "Райо Вальєкано" через протести ультрас "джмелів" за нібито неонацистські погляди гравця.

Сьогодні, 2 лютого, гравці іспанського "Бетіса" виступили із заявою, в якій засудили дії клубу "Райо Вальєкано" і вболівальників цього клубу, в зв'язку із зривом трансферного переходу нападника андалузців і збірної України Романа Зозулі.

Як повідомляв УНН, ФФУ готує звернення до ФІФА та КФФІ щодо ситуації з Р.Зозулею.

Українські Національні Новини

Суспільство