ostanni-pakety-viiskovoi-dopomohy-vid-ssha-mistiat-krytychno-vazhlyvi-boieprypasy-zelenskyi

Останні пакети військової допомоги від США містять критично важливі боєприпаси - Зеленський

 • 52981 переглядiв

Президент України подякував США за два пакети військової допомоги на $1,7 млрд. Вони містять критично важливі боєприпаси для ППО, засоби РЕБ та інше обладнання для захисників України.

Останні пакети військової допомоги від США - містять критичного важливі елементи для обороноздатності України. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Ці пакети містять критично важливі боєприпаси, зокрема боєприпаси для протиповітряної оборони, засоби радіоелектронної боротьби та інші елементи, необхідні для зміцнення українських захисників, а також фінансування для підтримки обладнання, яке Сполучені Штати надали раніше

- заявив глава держави. 

Президент України Володимир Зеленський подякував президентові США Джо Байдену, Конгресу та обом його партіям, а також усьому американському народу за оголошення про надання двох пакетів військової допомоги на загальну суму $1,7 мільярда.

Сьогодні в Харківській області я на власні очі побачив, як така постійна допомога дає нам змогу рятувати життя і захищати людей від російських атак. Найголовніше, що ця допомога демонструє силу і лідерство Америки перед обличчям агресії і терору. Що сильніше таке лідерство, то стабільніший світ

- впевнений президент України. 

Нагадаємо

США надають Україні новий пакет військової допомоги вартістю $200 млн. Він включає боєприпаси для NASAMS і HIMARS, ракети ППО, артилерійські снаряди, протитанкові системи та інше обладнання.

Танки, дрони та боєприпаси: Німеччина оголосила новий пакет військової допомоги Україні29.07.24, 19:13

Популярні

Новини по темі

Прем'єрка Італії обговорила ситуацію в Україні лідером КНР

 • 13616 переглядiв