olimpiiska-zbirna-ukrainy-peremahaie-marokko-21-u-menshosti

Олімпійська збірна України перемагає Марокко 2:1 у меншості

 • 15585 переглядiв

Україна U23 здобула драматичну перемогу над Марокко в матчі Олімпіади-2024. Незважаючи на вилучення гравця, українці вирвали перемогу на 90+8 хвилині завдяки голу Ігоря Краснопіра.

Олімпійська збірна України у меншості обігрує Марокко. На 90-ій хвилині, за рахунку 1:1, переможний м’яч забиває нападник львівського "Руху" Ігор Краснопір.

Передає УНН із посиланням на трансляцію матчу на платформі "Футбол".

Деталі

Збірна України U23 з футболу в другому турі змагань Олімпіади-2024 здобуває драматичну перемогу над олімпійською командою Марокко.

Підопічні Руслана Ротаня відкрили рахунок у першому таймі: на 22-й хвилині півзахисник олімпійської збірної України Максим Брагар розібрався із суперниками на лівому фланзі, прострелив на лінію воротарського майданчика, де пас замкнув центральний півзахисник Дмитро Криськів, представник "Шахтаря".

У другому таймі арбітр призначив пенальті у ворота українців, оскільки Володимир Салюк порушив правила у штрафному майданчику. На 64-ій хвилині Суф'ян Рахімі, нападник еміратського клубу "Аль-Айн", переграв українського голкіпера Кирилла Фесюна, зрівнявши рахунок у поєдинку. Захисника збірної України покарали вилученням за фол останньої надії.

Незважаючи на те, що Україна залишилася у меншості, команда Ротаня продовжила створювати можливості, намагаючись отримати переможний результат. На 90+8 хвилині, атака з центру поля завершилася прострілом на Краснопіра. Від того м’яч відскочив у сітку. Арбітри переглядали епізод на предмет VAR, але у підсумку його зарахували. Україна у матчі олімпійських збірних по футболу перемагає Марокко з рахунком 2:1.

Українки вийшли до 1/4 фіналу Олімпіади з фехтування на шпазі27.07.24, 18:10

Популярні

Новини по темі