okupanty-naroshchuiut-svoi-syly-na-vovchanskomu-napriamku-otu-kharkiv

Окупанти нарощують свої сили на Вовчанському напрямку - ОТУ "Харків"

 • 26698 переглядiв

Окупанти переводять нові підрозділи з Луганської області на Вовчанський напрямок Харківщини. Серед них - підрозділи 22-го мотострілецького батальйону та добровольчої бригади 'Олександр Невський'.

Російські окупанти нарощують свої сили, зокрема на Вовчанському напрямку. Станом на 1 серпня туди вже почалося переведення нових підрозділів з Луганської області. Про це повідомив речник оперативно-тактичного угруповання "Харків" Віталій Саранцев в ефірі телемарафону у суботу, передає кореспондент УНН.

Деталі

"Говорячи про загострення, я мав на увазі те, що ворог постійно заводить нові підрозділи. Він нарощує свої сили, зокрема на Вовчанському напрямку. Станом на 1 серпня туди вже почалося переведення нових підрозділів з Луганської області, зокрема це підрозділи 22-го мотострілецького батальйону 72-ї мотострілецької дивізії 44-го армійського корпусу", - розповів Саранцев.

За його словами, також є інформація про те, що у Вовчанську заведені підрозділи добровольчої бригади "Олександр Невський".

"Також є відомості про те, що на цьому напрямку виконують завдання підрозділи "Ахмат", і традиційно там залучені підрозділи, які зайшли туди від початку. Тому обстановка там складна, але наразі ми все утримуємо. Ми посилили свої підрозділи, здійснюємо постачання боєприпасами для того, щоб не допустити прориву противника на цьому напрямку", - зазначив Саранцев.

Доповнення

1 серпня Саранцев повідомляв, що в операційній зоні ОТУ "Харків" обстановка залишається складною та має ознаки до загострення. Росіяни проводять внутрішні ротації, нарощують військову присутність у прикордонних районах.

Популярні

Новини по темі

З окупації повернули ще 8 дітей

 • 26076 переглядiв