ukenru
okupanty-atakuvaly-lishosp-u-kharkivskii-oblasti-dvokh-liudei-hospitalizuvaly-odnoho-vyzvolyly-z-pid-zavaliv

Окупанти атакували лісгосп у Харківській області: двох людей госпіталізували, одного - визволили з-під завалів

 • 29083 переглядiв

російські війська атакували лісове господарство в Чугуївському районі Харківської області. Двох людей госпіталізували, двох дістали з-під завалів

Вдень російські війська завдали удару по території лісового господарства у Чугуївському районі Харківщини. Двоє працівників господарства госпіталізовано до лікарні, ще одного рятувальники визволили з-під уламків зруйнованих конструкцій. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

Деталі

Як зазначають в ДСНС, російські війська вдень завдали удару попередньо керованими авіабомбами по території місцевого лісового господарства у Чугуївському районі.

"Унаслідок атаки під завалами одноповерхової будівлі господарства опинився чоловік. До місця події негайно прибули рятувальники, правоохоронці та медики. ДСНСники швидко визволили чоловіка з-під уламків зруйнованих конструкцій та транспортували до машини швидкої", - повідомили в ДСНС.

В ДСНС додали, що загалом постраждало 2 працівники лісового господарства 1972 та 1978 років народження. Їх із травмами різного ступеню тяжкості їх було госпіталізовано до лікарні.

Нагадаємо

Рада оборони Харківської області ухвалила рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми з 47 прифронтових населених пунктів поблизу російського кордону, що торкнеться 182 дітей, Харкова рішення не стосується.