okupanti-zdiysnili-36-atak-na-chotirokh-napryamkakh-genshtab

Окупанти здійснили 36 атак на чотирьох напрямках - Генштаб

 • 1055787 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Росіяни продовжують зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - ворог здійснив 36 атак за добу. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Загалом, протягом доби ворог здійснив 36 атак на зазначених ділянках фронту, в епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що на Лиманському напрямку протягом доби ворог здійснив обстріли населених пунктів, що поряд з лінією бойового зіткнення, а саме: Макіївка, Білогорівка, Луганської області та Верхньокам'янське, Спірне Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог "хвалить себе і вигадує сюжети": у Міноборони розповіли про реальну ситуацію в Бахмуті

«На Бахмутському напрямку противник продовжує вести наступ. Тривають безперервні бої у місті Бахмут. Окрім того, протягом доби, ворог вів безуспішні наступальні дії у напрямку населених пунктів Оріхово-Василівка, Григорівка та Ступочки», - інфрмує Генштаб.

Також повідомляється, що на Авдіївському напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Авдіївки та Водяного, здійснив обстріли населених пунктів Степове, Авдіївка, Нетайлове та Первомайське Донецької області.

«На Мар’їнському напрямку підрозділи сил оборони відбили численні атаки противника в районі міста Мар’їнка. В той же час, ворожих обстрілів зазнали Гостре, Георгіївка, Максимільянівка, Мар’їнка та Побєда Донецької області», - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Інститут вивчення війни повідомляв, що ненадійність сил рф, які зосереджені навколо Бахмута, свідчить про те, що міністерство оборони рф відмовилось від цілі оточення українських сил навколо міста.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти здійснили 36 атак на чотирьох напрямках - Генштаб

     • 1055787 переглядiв

    Кабмін спільно з ЄБРР готує проект відновлення залізниці

     • 1018402 переглядiв

    Ілон Маск призначив новим гендиректором Twitter Лінду Яккаріно

     • 1733002 переглядiв

    В окупованому Луганську пролунали два вибухи - росЗМІ

     • 1170286 переглядiв