ukenru
okupanti-za-dobu-poranili-dvokh-zhiteliv-kharkivschini

Окупанти за добу поранили двох жителів Харківщини

 • 235551 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Російські війська минулої доби продовжували обстрілювати три райони Харківської області, поранили двох чоловіків. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

Деталі

З його слів, минулої доби ворог продовжував терористичні обстріли населених пунктів Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області.

"Внаслідок обстрілів села Кучерівка Куп'янського району поранення зазнав та був госпіталізований чоловік 65 років. У місті Вовчанськ Чугуївського району поранений 57-річний чоловік. Госпіталізований у стані середньої тяжкості", - написав Синєгубов.

Він повідомив, що в селі Кучерівка пошкоджено 3 приватні будинки, господарчі споруди, автотранспорт. У селі Вільхуватка Харківського району обстрілами пошкоджено приватний будинок та господарчу споруду.

Доповнення

За даними Генштабу, минулої доби ворог завдав 19 ракетних ударів (знищено 15 ворожих крилатих ракет типу Х-101 та Х-555), завдав 17 авіаційних ударів, здійснив 25 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Українські Національні Новини

Війна