ukenru
okupanti-boyatsya-oporu-mistsevogo-naselennya-u-khersonskiy-oblasti-kerivnitstvo-zagarbnikiv-peresuvayetsya-z-okhoronoyu-ta-u-bronezhiletakh

Окупанти бояться опору місцевого населення у Херсонській області: керівництво загарбників пересувається з охороною та у бронежилетах

 • 159928 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Загарбники та їх посіпаки бояться опору місцевого населення, який наростає зокрема у Херсонській області. Керівництво окупантів пересувається з великою кількістю охорони, у броньованих машинах та бронежилетах. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"Російські окупанти та їх посіпаки бояться опору місцевого населення, який наростає зокрема у Херсонській області. Керівництво загарбників пересувається з великою кількістю охорони, у броньованих машинах та бронежилетах. Місцеві жителі продовжують чинити тотальний спротив", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Високопоставлені чиновники США переконані, що у росії немає достатньої кількості сил, щоб повністю контролювати окуповану територію Херсонської області. На півдні зростає український опір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська авіація завдала удару по позиціях своїх же військових у Херсонській області - Арестович

Українські Національні Новини

Кримінал та НП